Sometimes you just need to relax and say FUCK IT.

 
Då var det dags för en sådan där härlig uppförsbacke att infinna sig. En sån där känga som livet ibland ger. En påminnelse om att man lever. Alla människor har sina saker som de brottas med och det kommer alltid finnas hinder på vägen. Nu handlar det bara om att inte låta det ta överhanden. Att fortfarande se allt det underbara.
 
Zzzzz. Jo visst för det är ju så enkelt. Ta en power walk och känna dofterna, höra vattnet, se folk. Men jag är  täppt i nästan, jag känner inga dofter. Locket för öronen gör att jag inte hör vattnet. Och utan linser ser jag ingenting. Nu är det förstås inte det som är grejen, uppförsbacken består av helt andra saker.
 
Ställt i relation till allt som livet kan föra med sig vet jag att jag ändå är mer än lyckligt lottad. Detta är bagateller i det stora hela. Jag är frisk, jag har min familj, jag är trygg. Jag tankar  energi från rosa pioner. Färgen står för nåd och lycka och pionens budskap är att minnas att dina handlingar får effekter på dig och din omgivning. Sträva efter att agera ärligt och respektullt. Var inte rädd att be om utsäkt och dela din kärlek med andra för att hjälpa dem att också förbättra sina liv.
 
Och jag vet att snart så vänder det, och allt det negativa blir positivt. Balansen infinner sig. Yin och yang. Upp och ner. Ljus och mörker. Så det är bara att låta livet vara precis det som livet är, just nu.